ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC – ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Δ. ΙΩΑΝΝΟΥ

Sharing is caring!

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία Δημήτρη Ιωάννου και της ομάδας της Γεροσκήπου. Ο Δημήτρης σαν προπονητής της ομάδας θεωρείται ότι είχε μια πετυχημένη παρουσία αφού κατάφερε να πάρει σαν προπονητής τα δύο πρωταθλήματα που έχει η ομάδα στο Αγροτικό  και   φέτος που την ανέβασε στην Γ Κατηγορία από την Επίλεκτη και μάλιστα ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ. Πριν μερικές μέρες το σωματείο της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC ανακοίνωσε ότι ο Δ Ιωάννου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα σαν Αθλητικός Διευθυντής όμως με την πάροδο κάποιων ημερών με νέα ανακοίνωση αναφέρει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας τερματίζεται η συνεργασία τους και τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε. Το τι μεσολάβησε στο μεσοδιάστημα αυτών των λίγων ημερών για να δοθεί τέρμα στη Συνεργασία δεν έγινε γνωστό.
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
 
Στο μεταγραφικό κομμάτι συνεχίζονται οι επαφές και Διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα που οι πληροφορίες και εν μέρει οι ενδείξεις προδιαθέτουν για τοποθέτηση του πήχη ψιλά από την ομάδα της Γεροσκήπου. Μετά τον επιθετικό ΑΝΔΡΕΑ ΠΙΤΤΑΡΑ και τον αμυντικό ΤΑΣΟ ΜΑΚΡΗ οι ”ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ” έχουν στο στόχαστρο τους τερματοφύλακα από τη Β Κατηγορία που αν αποκτηθεί αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην όλη Προσπάθεια.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
 
Το Σάββατο 27/5 διοργανώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου ΜΙΧΑΛΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ  το 2ον Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC εις μνήμη του πρώην Δημάρχου Γεροσκήπου ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ  Πληροφορίες 99 413 748.
 ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

Related posts