Wednesday, July 24, 2024
Home » Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη γυναίκα μετά τον κτηνώδη βιασμό της από 18χρονο που τη βασάνισε με σκουπόξυλο

Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη γυναίκα μετά τον κτηνώδη βιασμό της από 18χρονο που τη βασάνισε με σκουπόξυλο

0 comment

Έβαλαν τα κλάματα γιατροί και νοσοκόμες όταν αντίκρισαν το θύμα, λόγω της βαρβαρότητας της επίθεσης – Ο Ουμάν. Μ ερευνάται και για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 12χρονης αδελφής του

 

gallia_komma_xr

Σοκαρισμένη είναι η γαλλική κοινωνία από μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού στο Χερβούργο, στα βορειοδυτικά της χώρας, για την οποία έχει συλληφθεί ένας 18χρονος άνδρας ονόματι Ουμάρ. Ν.

Το θύμα της κτηνώδους σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται ακόμη σε κώμα μετά τον βιασμό και βασανισμό της από τον νεαρό δράστη, ο οποίος πλέον ερευνάται και για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της ίδιας του της 12χρονης αδελφής, που φέρεται να συνέβη το 2022.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επίθεση εις βάρος της 29χρονης σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου, όταν ο Ουμάρ Ν. εισάβαλε στο σπίτι της, την γράπωσε από τον λαιμό και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα. Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές για τη γυναίκα, που βιάστηκε επανειλημμένα, βασανίστηκε με σκουπόξυλο και εγκαταλείφθηκε στο διαμέρισμά της από τον διεστραμμένο άνδρα με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Μετά τη βάρβαρη επίθεση, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα στον Νοσοκομείο Pasteur στο Χερβούργο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, οι γιατροί και οι νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο πολύ από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

11 μέρες μετά, και ενώ η γυναίκα παραμένει σε κώμα, σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον 18χρονο ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις αστυνομικές Αρχές. Ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας. Το 2019 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού σε σχολείο, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει λόγω έλλειψης στοιχείων, όπως μεταδίδει το BFMTV. Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στη Le Figaro ότι ο 18χρονος ερευνάται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 12χρονης αδελφής του που συνέβη την περασμένη χρονιά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το πότε έγινε η συγκεκριμένη καταγγελία.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον Ουμάν Ν. από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος. Με σύγχρονη τεχνολογία γεωεντοπισμού, διαπίστωσαν ότι στο στίγμα του κινητού του βρισκόταν στο σπίτι της 29χρονης την ώρα της επίθεσης.

Στη συνέχεια, συνέλαβαν τον νεαρό άνδρα στο διαμέρισμα της μητέρας του.

Κατά την ανάκριση, ο συλληφθείς «δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας» για το θύμα και αρνιόταν τα πάντα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι οι Αρχές είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο σπίτι της 29χρονης.

Πριν πέσει σε κώμα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον νεαρό άνδρα στην πόλη, αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More