Friday, July 19, 2024
Home » Φωτό-ντοκουμέντο: Το νέο στρατόπεδο της Wagner στη Λευκορωσία 100 χλμ μόλις από το Κίεβο Πως οι Ρώσοι θέτουν στο «στόχαστρο» την ουκρανική πρωτεύουσα και τις εφοδιαστικές οδούς με δυτικό εξοπλισμό που μεταφέρονται από την Λβιβ

Φωτό-ντοκουμέντο: Το νέο στρατόπεδο της Wagner στη Λευκορωσία 100 χλμ μόλις από το Κίεβο Πως οι Ρώσοι θέτουν στο «στόχαστρο» την ουκρανική πρωτεύουσα και τις εφοδιαστικές οδούς με δυτικό εξοπλισμό που μεταφέρονται από την Λβιβ

0 comment

Πως οι Ρώσοι θέτουν στο «στόχαστρο» την ουκρανική πρωτεύουσα και τις εφοδιαστικές οδούς με δυτικό εξοπλισμό που μεταφέρονται από την Λβιβ

Φωτό-ντοκουμέντο: Το νέο στρατόπεδο της Wagner στη Λευκορωσία 100 χλμ μόλις από το Κίεβο

Δορυφορικές φωτογραφίες ντοκουμέντο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το νέο στρατόπεδο της Wagner στη Λευκορωσία σε απόσταση 100 χλμ μόλις από το Κίεβο!

  Καταμετρούνται 303 σκηνές στο συγκεκριμένο στρατόπεδο στην περιοχή Osipovichi το οποίο έχει έκταση ίση με 2 γήπεδα ποδοσφαίρου.

Εάν σε αυτούς προστεθούν οι ίδιοι σταθμεύοντάς 15.000 Ρώσοι στρατιώτες οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στο λευκό ρωσικό έδαφος από την αρχή της ουκρανικής σύγκρουσης, τότε συγκεντρώνεται μία αξιόλογη και σίγουρα πολύ αξιόμαχη δύναμη 30.000 αντρών.

Με αυτή τη δύναμη οι Ρώσοι θα μπορούσαν να επανέλθουν και πάλι στο Κίεβο ή θα μπορούσαν να διακόψουν τις γραμμές εφοδιασμού των Ουκρανών μεταξύ της Λβιβ, που είναι το σημείο συγκέντρωσης των δυτικών εξοπλισμών, και των μετώπων του Ντόνμπας και της Ζαπορίζια.

Το πρόβλημα για το Κίεβο δεν είναι απλό. Ήδη ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει δώσει εντολή να ενισχυθούν τα βόρεια σύνορα της Oυκρανίας ενώ οι κάτοικοι του Σούμι εκκενώνουν την πόλη (μάλλον κάτι δεν τους άρεσε στην όλη υπόθεση της ανταρσίας Πριγκόζιν).

 

Δεδομένης της λειψανδρίας που αντιμετωπίζει πλέον ο ουκρανικός στρατός, καθώς η πλειοψηφία των δυνάμεων του, πολεμάει στα μέτωπα του Ντόνμπας και της Ζαπορίζια, χωρίς καμία επιτυχία μέχρι τώρα και έχοντας υποστεί νέες βαριές απώλειες, η ενίσχυση αυτή των βορείων συνόρων θα δημιουργήσει πρόβλημα στα μέτωπα αυτά.

Εκτός εάν, κάνουν την εμφάνισή τους στα ουκρανικά μέτωπα νέες χιλιάδες υποτιθέμενων Δυτικών «μισθοφόρων», αν και πλέον έχει γίνει κατανοητό πως πρόκειται για να ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες (στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί, Βρετανοί και οι Πολωνοί) οι οποίοι προσποιούνται τους μισθοφόρους και πολεμούν κανονικά εναντίον των Ρώσων.

Σιγά-σιγά, αποκαλύπτεται πως η Ουκρανία κατόρθωσε να αντισταθεί μετά από 16 μήνες πολέμου εναντίον μιας σαφέστατα υπέρτερης πολεμικής δύναμης όπως η Ρωσία.

Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η αφέλεια των Ρώσων, κάτι που ιστορικά είναι χαρακτηριστικό τους, όπως φάνηκε στην περίπτωση της απόσυρσης των δυνάμεων τους από το Κίεβο στην αρχή του πολέμου γιατί πίστεψαν τους Δυτικούς πως θα υπογραφεί συνθήκη ειρήνης.

Φυσικά, η δύναμη αυτή δεν επαρκεί για να καταλάβει μια πολύ 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά είναι αρκετή για να δημιουργήσει το απαραίτητο «μπάχαλο», που με τη σειρά του θα προκαλέσει ρήγματα σε μέτωπα που ενδιαφέρουν τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι έστω και καθυστερημένα δείχνουν να έχουν «πονηρέψει», και να έχουν κατανοήσει πως λειτουργεί ο δυτικός παράγοντας σε συνθήκες πολέμου και γεωπολιτικού ανταγωνισμού.

Η Ηθική δεν έχει κανένα χώρο σε τέτοια πεδία ανταγωνισμού όπου κρίνονται όχι μόνο παγκόσμιες ηγεμονίες αλλά και οι ίδιες οι υπάρξεις ολόκληρων κρατών.

 

Μέχρι πριν ένα μήνα ήταν γνωστό ότι στην Ουκρανία πολεμούσαν 20.000 Αμερικανοί, υποτίθεται μισθοφόροι, οι οποίοι πληρώνονται από 500 μέχρι τρεισήμισι χιλιάδες δολάρια το μήνα.

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More