Έτσι έφτασαν στη σύλληψη του 29χρονου για την άγρια δολοφονία στη Λεμεσό. Καθοριστική πληροφορία πολίτη

Sharing is caring!

Στην περιοχή Αγίου Τύχωνα-Αμαθούντας εντοπίστηκε ο 29χρονος καταζητούμενος για τον φόνο της Iryna στη Λεμεσό – Εντοπίστηκε από πολίτη που ενημέρωσε τις αρχές – Πήγε να διαφύγει και τον καταδίωξαν

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έφτασαν στη σύλληψη του 29χρονου από τη Λιθουανία που από την Κυριακή καταζητείται για την άγρια δολοφονία της 36χρονης Iryna, με τη βοήθεια πολίτη, ο οποίος τον είδε να κινείται στην περιοχή Αγίου Τύχωνα-Αμαθούντας στη Λεμεσό.

Αμέσως ενημέρωσε το ΤΑΕ Λεμεσού μέλη του οποίου έφτασαν αστραπιαία στη σκηνή.

Ο 29χρονος που αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών πήγε να διαφύγει, ωστόσο αυτό δεν έγινε κατορθωτό αφού ανακόπηκε και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι η οικία του 29χρονου ο οποίος ήταν άφαντος πριν ακόμα την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, βρίσκεται στην περιοχή της Αμαθούντας.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times οι ανακριτές έχουν κλειδώσει εκτός από τον δράστη, στο πρόσωπο του 29χρονου, και το σενάριο της ληστείας μετά φόνου. Ενώπιον τους υπάρχει μαρτυρία από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον ότι από το υπνοδωμάτιο της απουσιάζουν προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας. Μαρτυρία που «κλείδωσε» στις έρευνες των ανακριτών το σενάριο της ληστείας.

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com

Related posts