Επιδιόρθωση δρόμου Πέτρας του Ρωμιού

Sharing is caring!

Πάφος, 26 Οκτωβρίου 2021

Ο Βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ Πάφου, κ. Χρύσανθος Σαββίδης επισκέφθηκε σήμερα τον δρόμο λίγο πριν από την Πέτρα του Ρωμιού, όπου εκτελούνται έργα επιδιόρθωσης.
Σε συνάντηση που είχε με τον εργολάβο της ανάδοχου εταιρείας, ενημερώθηκε ότι η ολοκλήρωση του έργου θα καθυστερήσει λόγω ιδιαίτερων προβλημάτων του εδάφους που προέκυψαν κατά την διάρκεια της εκτέλεσης εργασιών.
Όπως αναφέρε, η ανάδοχος εταιρεία έχει ήδη αποστείλει επιστολή προς το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ζητώντας τουλάχιστον πέντε μήνες παράταση. Το έργο αναμενόταν να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου 2021.
O Βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ, κ.Χρύσανθος Σαββίδης, έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την ιδιαιτερότητα του εδάφους, λόγω του ότι το έδαφος είναι σαν κινούμενη άμμος. Πρόσθεσε ότι, η εταιρεία που εκτελεί το έργο θα πρέπει να τοποθετήσει 71 κολώνες, ύψους 20 μέτρων ώστε να γίνει συγκράτηση του εδάφους.
Τέλος, σημειώσε ότι άμεσα θα πρέπει να προκηρυχθεί η δεύτερη φάση του έργου που θα καλύπτει το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου, το οποίο καταλήγει μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού, έτσι ώστε να αποφευχθούν πρόσθετες καθυστερήσεις ολικής ολοκλήρωσης του έργου.
Γραφείο Τύπου

Related posts