Εγκαινιάζει τα έργα της Πάφου ο πρόεδρος

Sharing is caring!

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας αναμένεται να καταθέσει τον θεμέλιο λίθο της δημόσιας σχολής του ΤΕΠΑΚ που θα λειτουργεί στην Πάφο στο τέλος του επόμενου μήνα.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Πάφου  Μιχάλη Χατζημιτσή  ο  Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει ολοήμερη επίσκεψη  στην Πάφο την  Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια της αποκατάστασης και του εξωραϊσμού της Δημοτικής Αγοράς , της βελτίωσης των οδών Φελλάχογλου και άλλων δρόμων της περιοχής καθώς επίσης και των  δύο παρακείμενων Χώρων Στάθμευσης .

Από την περιοχή του κέντρου της πόλης θα μεταβεί στην τουριστική περιοχή για τα εγκαίνια της ανάπλασης και ανάδειξης του Ψαροχωρίου στην Κάτω Πάφο καθώς και του έργου της ενοποίησης των  Αρχαιολογικών Χώρων Κάτω Πάφου , και της ανακαίνισης και επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου της Επαρχίας Πάφου .

Θα εγκαινιάσει επίσης το έργο του Βορείου Παρακαμπτηρίου Δρόμου Γεροσκήπου (Φάση Α΄: Τμήμα ορίων Πάφου, Κονιών και Γεροσκήπου) και θα καταθέσει τον  θεμέλιο λίθο του Κτιρίου της Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

 

Related posts