Έφτασε Κύπρο με 3.5 kg κοκαϊνης κρυμμένα σε συσκευασία μαχαιροπίρουνων

Sharing is caring!

Έφτασε Κύπρο με 3.5 kg κοκαϊνης κρυμμένα σε συσκευασία μαχαιροπίρουνων

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους πέραν των τριάμισι κιλών, που εντοπίστηκε στην κατοχή άντρα ηλικίας 34 ετών, προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Ο 34χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, σε χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας, όπου λίγο νωρίτερα ο 34χρονος είχε αφιχθεί με πτήση από Ελλάδα, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, τον υπέβαλαν σε έλεγχο και εντόπισαν στην αποσκευή του, κρυμμένες μέσα σε συσκευασία μαχαιροπίρουνων, τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3 κιλά και 685 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου για τα αυτόφωρα αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε, ενώ για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων κατακρατήθηκε και χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στην κατοχή του 34χρονου. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα να διερευνά την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

*κεντρική φωτογραφία από αρχείο

ΠΗΓΗ: https://www.alphanews.live/cyprus/eftase-kypro-me-35-kg-kokainis-krymmena-se-syskeyasia-mahairopiroynon

Related posts