Δηλώσεις Στιβ και Ποντικού

Sharing is caring!

Δηλώσεις Στιβ και Ποντικού

Δηλώσεις Στιβ και Ποντικού

 

Διαβάστε όσα είπαν Στιβ Κωνσταντινίδης και Γιαννάκης Ποντικός μετά το τέλος του αγώνα της Πάφου με την Καρμιώτισσα και την νίκη των γηπεδούχων με 2-1.

ΣΤΙΒ: “Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Ήμασταν καλοί σε ορισμένες στιγμές του αγώνα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωρούμε. Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς όχι με την εμφάνιση. Δεν “σκοτώσαμε” το παιχνίδι. Ο Βα είναι εντάξει, ήταν λίγο κουρασμένος”

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: “Οι ελπίδες της παραμονής είναι ελάχιστες. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι και να αλλάξουμε την διάθεση των παικτών. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Η Πάφος είναι πολύ καλή στα στημένα. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ψηλή ομάδα. Δεχτήκαμε ένα εύκολο δεύτερο γκολ. Ο Μπαράνοφ αγωνίστηκε εξ ανάγκης. Έγινε η προσπάθεια και μειώσαμε στο σκορ. Διεκδικήσαμε τις ελπίδες μας αλλά δυστυχώς χάσαμε δίκαια. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε σωστοί στο γήπεδο”

fdfdfer

kerkida.net
(ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Πάφος – Καρμιώτισσα
Δείτε τα στιγμιότυπα της νίκης της Πάφου με 2-1 απέναντι στην Καρμιώτισσα. Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ΠΗΓΗ:KERKIDA.NET

 

 

Related posts