«Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, οι νοικοκυρές φταίνε» – Κατηγόρησε τις σύγχρονες γυναίκες και έγινε viral

Sharing is caring!

Κυρία που αγαπά πολύ τον πρωθυπουργό στοχοποίησε τις νοικοκυρές για την ακρίβεια και δυστυχώς για την ίδια, έγινε…viral

Ακούς εκεί να τα θέλουν όλα στην εντέλεια οι σύγχρονες νοικοκυρές, να σπαταλούν χωρίς κανένα μέτρο ενέργεια και μετά να μας λένε πως φταίει ο λατρεμένος μας πρωθυπουργός… Η ανάλυση που έκανε μια κυρία για το κύμα ακρίβειας σε περιφερειακό κανάλι έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου την τελευταία ώρα.

Βέβαια η κυρία που μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΔΕΛΤΑ news, του τηλεοπτικού σταθμού στο νομό Θράκης, έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους καθώς έριξε όλη την ευθύνη για την ακρίβεια στις νοικοκυρές. «Ο Μητσοτάκης… τι να μας κάνει ο Μητσοτάκης; Πόσα να μας δώσει κι αυτός;», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Πάρα πολύ καλά τα πάει ο κ. Μητσοτάκης, αρκεί με λίγη υπομονή. Να κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή. Και λίγο μέτρο έχω να πω σε όλες μας τις νοικοκυρές γιατί ξεφύγαμε απ’ το κανονικό. Άλλη φορά οι μάνες μας ανάβανε έξω φωτιές και μας μαγειρεύανε και τρώγαμε.

Τώρα, τα θέλουμε όλα στην εντέλεια, δεν κάνουνε οικονομία πουθενά, τα ρεύματα τα φουσκώνουνε εκεί πάνω κι υποφέρουν τα καημένα τα παλικάρια.

Τι να μας κάνει ο Μητσοτάκης; Πόσα να μας δώσει κι αυτός;», ήταν οι αναλυτικές, πραγματικά απολαυστικές δηλώσεις της κυρίας από τη Θράκη.

Related posts