Home » Χρυσόψαρο «γίγαντα» έπιασε ψαράς – Χρειάστηκε 25 λεπτά για να το βγάλει έξω

Χρυσόψαρο «γίγαντα» έπιασε ψαράς – Χρειάστηκε 25 λεπτά για να το βγάλει έξω

by FarosTv
0 comment

Ένα χρυσόψαρο που ζυγίζει περισσότερα από 30 κιλά κατάφερε να πιάσει ο Andy Hackett, που είχε πάει για ψάρεμα σε λίμνη της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια στον κόσμο, γνωστό για το έντονο πορτοκαλί του χρώμα, στο οποίο είχαν προσδώσει το παρατσούκλι «Καρότο».

Πρόκειται για ένα υβριδικό είδος κυπρίνου και Koi, που τοποθετήθηκε στη λίμνη πριν από 20 τότε και από τότε θεωρούνταν εξαιρετικά δύσκολο να πιαστεί σε δίχτυα και καλάμια. Το συγκεκριμένα χρυσόψαρο θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο του είδους που αλιεύτηκε ποτέ.

O Andy Hackett πόζαρε μαζί με το ψάρι για μια αναμνηστική φωτογραφία προτού το αφήσει ξανά στο νερό.

Ο διευθυντής αλιείας, Jason Cowler, δήλωσε: «Βάλαμε το Carrot πριν από περίπου 20 χρόνια ως κάτι διαφορετικό στη λίμνη. Από τότε μεγάλωσε και μεγάλωσε πολύ, αλλά δεν ήταν εύκολο να πιαστεί».

 

Με πληροφορίες από Guardian, athensvoice

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.