Χρύσανθος Σαββίδης – συνάντηση με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Sharing is caring!

Δελτίο Τύπου 

25 Ιανουαρίου 2023

H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, κ. Παύλος Μυλωνάς και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ.Χρύσανθος Σαββίδης αλλά και ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης, κ. Μιχάλης Γιακουμής, πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου παρουσίασε τις δράσεις του αλλά και τα προγράμματα τα οποία προσφέρει σε κάθε Επαρχία.  Επιπλέον, ο ΟΝΕΚ, επιχορηγεί διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες διοργανώνονται από οργανωμένα σύνολα νεολαίας, αρκεί να αιτηθούν έγκαιρα, λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού του οργανισμού. 

Επιπρόσθετα, ο κ. Σαββίδης, ενημερώθηκε ότι η πρωτοβουλία του για έναρξη των προγραμμάτων του οργανισμού και στην Πόλη Χρυσοχούς, βρίσκεται σε καλό στάδιο. Παρόλα αυτά, ο ΟΝΕΚ αναμένει από τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς, να του παραχωρήσει κατάλληλο χώρο για την διεξαγωγή των προγραμμάτων.

Τέλος, οι Βουλευτές,  υποσχέθηκαν να συμβάλουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ούτως ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου να αναπτυχθεί και να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην νεολαία της Κύπρου. 

Related posts