Χειρουργήθηκε το θύμα της απόπειρας φόνου-Παραμένει σοβαρή η κατάστασή του

Sharing is caring!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 36χρονος που τραυματίστηκε κατά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λεμεσό, με δράστη τον 22χρονος ανιψιό του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Την ίδια ώρα, από τις έρευνες που διενήργησε η Αστυνομία, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 7 το πρωί της Τρίτης, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμό του 36χρονου σε οικία στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή, εντόπισαν τον 22χρονο δράστη μαζί με άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο 36χρονο, ο οποίος έφερε εμφανή τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη.

Όπως φαίνεται από τις μέχρι στιγμής ενδείξεις η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λόγω διαφορών που είχαν τα δύο πρόσωπα. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

reporter

Related posts