Χειροπέδες σε 33χρονο για την κλοπή από χρυσοχοείο

Sharing is caring!

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 33χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από χρυσοχοείο.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 11 Οκτωβρίου 2021, από ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα, και του ζήτησαν τους δείξει διάφορα κοσμήματα. Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις την επόμενη μέρα 12 Οκτωβρίου δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα, με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
reporter

Related posts