Χαροπαλεύει στην Αθήνα η υπουργός Εργασίας της Κύπρου – Πολύωρο χειρουργείο για ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου

Sharing is caring!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο “Υγεία” νοσηλεύεται η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου, με τον Νίκο Αναστασιάδη να επισκέπτεται την Τετάρτη το θεραπευτήριο προκειμένου να ενημερωθεί από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.

“Παραμένει κρίσιμη” δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την επίσκεψη στο Υγεία, σημειώνοντας ότι έτυχε ενημέρωσης από τον θεράποντα ιατρό της υπουργού, Αλέξανδρο Ανδρέου.

“Παραμένει σε κρίσιμη σταθερή κατάσταση, επαναλαμβάνω, σε κρίσιμη κατάσταση. Μου εξήγησε τα πάντα ο επικεφαλής χειρούργος. Είναι, δυστυχώς, από τις δύσκολες περιπτώσεις. Γι΄ αυτό που εκφράζω ικανοποίηση είναι ότι εξαντλούν όλα τα ιατρικά μέσα, προκειμένου να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά.

Έχω δει και προσωπικά την ίδια, την επισκέφθηκα, βρίσκεται σε καταστολή όπως ξέρετε. Αυτό που εύχομαι και προσεύχομαι, είναι σύντομα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να είναι μαζί μας”, ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το “Υγεία” η υπουργός Εργασίας της Κύπρου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σε καταστολή, μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω σοβαρής υπαραχνοειδούς αιμορραγίας, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Πηγή: Sigmalive , www.thetoc.gr

Related posts