Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην κριτική του Αλκίνοου Ιωαννίδη με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του τραγουδιστή. 

Μιλώντας ζωντανά στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο τραγουδιστής είναι ένα νούμερο με μια κιθάρα που δεν τον γνωρίζει κανείς.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν δείξατε πόσος κόσμος ήταν στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεων είναι αυτός ο τύπος, αλλά άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης, η Ζευγαρά και άλλοι με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός τη συναυλία τι την έκανε, για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο κ. Μπέος.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέα Μπέος καταφέρθηκε κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδου με βαριά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;», είπε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε στα δεινά που περνάνε οι κάτοικοι του Βόλου και της Μαγνησίας λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Στην δημόσια αυτή τοποθέτησή του χαρακτήρισε τον κ. Μπέο ως «ανεκδιήγητο δήμαρχο», ενώ τον κατηγόρησε ότι έπαιζε θέατρο μπροστά στην κάμερα για να κερδίσει ψήφους και να ξαναβγεί δήμαρχος.

https://www.pronews.gr