Απέβαλε η Super Κική – «Το περίμενα…» λέει η influencer

Sharing is caring!

Πριν από λίγες εβδομάδες η influencer Super Κική, είχε ανακοινώσει πως είναι για πρώτη φορά έγκυος και πως σκόπευε να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της, μολονότι δεν είναι πια μαζί με το σύντροφό της. Δυστυχώς όμως η ίδια έκανε γνωστό πως απέβαλε.

Με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η εγκυμοσύνη της τερματίστηκε και πως δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για αυτό το θέμα στην παρούσα φάση.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση κάθε εμπόδιο για καλό.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου» ανέφερε η Super Κική.

 

Πηγή: Sigmalive

Related posts