Απαιτούμε Κάθαρση

Sharing is caring!

Μόνο αηδία προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα χρυσά διαβατήρια που ταρακουνούν συθέμελα το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου. Αντιλαμβάνονται άραγε, εκεί στη Λευκωσία, την τεράστια ζημιά που προκαλούν αυτές οι αποκαλύψεις στον αγώνα της Κύπρου για εθνική επιβίωση; Τί έχουν να πουν άραγε όλοι αυτοί που ήταν υπέρμαχοι της πολιτικής να ανεγείρονται πύργοι παντού;

Σίγουρα τα λεφτά είναι πολλά για κάποιους, που δεν είναι λίγοι και καταλαμβάνουν δημόσια πόστα στην πολιτική ζωή του τόπου.  Αν νοιάζονταν για την Κύπρο, θα κατεύθυναν τις επενδύσεις των 2,5 τουλάχιστο εκατομμυρίων σε παραγωγικά έργα, σε νέες τεχνολογίες, στην πράσινη ανάπτυξη, για να εργοδοτούνται, αν μη τι άλλο Κύπριοι, νέοι επιστήμονες, που εγκαταλείπουν δυστυχώς μαζικά λόγω ανεργίας τον τόπο τους.

Είναι σίγουρα πολλά που πρέπει να αλλάξουν για να ηρεμήσει ο λαός. Ο δεύτερος τη τάξει, μετά τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ο κ. Συλλούρης, θα προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία στον προδομένο κυπριακό λαό μέσω της άμεσης παραίτησής του. Ας πάψουν οι εμπλεκόμενοι βουλευτές και οι άλλοι στο υπουργείο εσωτερικών να ψάχνουν για φτηνές δικαιολογίες.

Ντροπή, μόνο ντροπή είναι ότι νοιώθει ο κάθε Κύπριος πολίτης σήμερα, που ενώ όχι λίγοι, από όσους τάχθηκαν να τον υπηρετήσουν, με το αζημίωτο φυσικά, καταστρέφουν ό,τι όρθιο έχει αφήσει ο Αττίλας.

Η Κίνηση μας απαιτεί άμεση παραίτηση των εμπλεκομένων βουλευτών και υπουργών αλλά και άμεση απόλυση των διεφθαρμένων δημόσιων λειτουργών  του κράτους. Ο γενικός εισαγγελέας είναι η μοναδική ελπίδα πλέον, να πράξει το αυτονόητο και όλοι οι εμπλεκόμενοι να ”υπηρετούν πλέον το λαό” από τα κελιά της φυλακής. Καμιά έκπτωση και το συντομότερο, κύριε γενικέ εισαγγελέα.

 

Μιχάλης Χ”Μιτσής,

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

 

 

Related posts