Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτη 29/6 ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε στο Dream Show, αλλά και για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για το AIDS, καθώς έχει χάσει την μητέρα από αυτή την ασθένεια.

«Όταν μπήκα στο Dream Show δεν ήξερα τι σημαίνει ριάλιτι, γιατί ήταν ένα ριάλιτι στην ουσία, όμως μπαίνοντας είχα πλήρη άγνοια κινδύνου. Στην ουσία έκανα μια επιλογή που μπορεί να μην ήταν η πιο σωστή, αλλά δεν θα την άλλαζα και αν πήγαινα πίσω θα το ξανάκανα. Σε ένα live είχε βγει όλη αυτή η προσωπική ιστορία που με είχε πληγώσει πάρα πολύ, γιατί τότε είχα μιλήσει μέσα στο σπίτι με τον κ. Μικρούτσικο.

Δεν ξέρω τώρα αν πρέπει την κατάσταση αυτή να την συζητήσω σε λεπτομέρεια… Δεν ήξερα ότι όλο αυτό θα ήταν μια τύπου συνέντευξη που θα έπαιζε στα μεσημεριανά και θα είχε τόση μεγάλη έκθεση στον κόσμο και ξαφνικά, στο live της Κυριακής, βγαίνει ο πατέρας μου φάντης μπαστούνης μπροστά μου γιατί είχε γίνει μεγάλος ντόρος τότε με αυτή την ιστορία», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Και συνέχισε: «Όμως, θα πω σου πάλι, από όλη αυτή την ιστορία κράτησα το θετικό. Που ποιο ήταν; Ότι βγήκα και μίλησα για το AIDS και κάπως απενοχοποιήθηκε όλο αυτό και νιώθω ότι καλώς έγινε έτσι. Δεν το επιδίωξα σε καμία περίπτωση.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, όταν γύρισα στην Κύπρο, σταματούσαν στο δρόμο τα αυτοκίνητα για να μου μιλήσουν. Ήταν ένα πράγμα που το βίωσα στο φουλ, όλη αυτή την απήχηση που είχε αυτό το πράγμα στον κόσμο. Μετά από αυτό κιόλας, μιλώντας για την προσωπική αυτή ιστορία, όταν είδα ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε, αλλά με αγκάλιασε, ένιωσα όμορφα».

«Αυτό που με στεναχώρησε όμως ήταν ότι μίλησα για την οικογένεια μου και αυτομάτως μίλησα για τα αδέλφια μου, για τον πατέρα μου, για την μητέρα μου, για την γιαγιά μου. Αφορούσε δηλαδή όλους αυτό το πράγμα και δεν είχα συνεννοηθεί εγώ με αυτούς τους πολύ δικούς μου ανθρώπους για το εάν είναι ΟΚ. Οπότε είχα μια αγωνία πως είναι για τους υπόλοιπους, τους είχα όμως και πάλι δίπλα μου και γύρισε όλο σε θετικό», συμπλήρωσε ο Αντρέας Γεωργίου.

Andreas Georgiou: “My father brought AIDS home, so I lost my mother”

1 0 AIDS, ANDREAS GEORGE