Ανωγυριατης Πολυς

Sharing is caring!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Λέμε ΟΧΙ στην κάρταοπαδού οπαδού. ΠΟΛΥΣ Βουλευτης Υποψήφιος ΑΝΩΓΥΡΙΑΤΗΣ Λεμεσού Πρώταη Κύπρος"
Λέμε Όχι στην κάρτα οπαδού και στην εξυπηρέτηση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων στον αθλητισμό. Απεναντίας πρέπει να δοθεί έμφαση στην πρόληψη για αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Λέμε ναι στην αναπροσαρμογή του Περί της Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμος με σωστά μέτρα πρόληψης και όχι με εκδικητικά ημίμετρα.
Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Με θράσος χιλίων πιθήκων βλέπουμε αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή σαπίλα, να διατυμπανίζουν δεξιά κι αριστερά πως θα φέρουν την αλλαγή, θα δώσουν μάχη για μια νέα εποχή και πολλά άλλα προεκλογικά τερτίπια, προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κάθε πολίτη.
Ο λαός οφείλει να αφυπνιστεί και να στείλει στα τάρταρα της ιστορίας ότι πραγματικά θυμίζει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Η τιμωρία τους θα έρθει μέσα από τη κάλπη, στέλνοντας τους το μήνυμα ότι η πραγματική αλλαγή δεν έρχεται μέσα από το ίδιο το σύστημα.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΠΡΩΤΑ Η ΚΥΠΡΟΣ. " Θα ψηφίσεις πάλι τους ίδιους διεφθαρμένους; ΠΟΛΥΣ ΑΝΩΓΥΡΙΑΤΗΣ Υποψήφιος ÎÎυ…λευτ τής Λεμεσού"
πηγη: facebook.com/polis.anoyiriaris

Related posts