Αυτός είναι ο Παφίτης σεφ που “εντυπωσίασε” στο Street Food Festival της Λεμεσού

Sharing is caring!

Τον σεφ Χάρη Θεοχάρους τον γνωρίζουν αρκετοί καλοφαγάδες κυρίως από τις μαγειρικές του ικανότητες και τις γνώσεις του για την υψηλή γαστρονομία. Οι περισσότεροι που τον ξέρουν όμως έτυχε να είχαν την χαρά να γευτούν ένα από το μοναδικά, ξεχωριστά του πιάτα σε κάποιο από τους χώρους εστίασης που εργάστηκε στη Λεμεσό.

Το ότι όμως κατάγεται από την Πάφο και συγκεκριμένα από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς λίγοι το γνωρίζουν. Ο σεφ Θεοχάρους έκλεψε και πάλι την παράσταση στο Street Food Festival που έγινε το τριήμερο στον ποταμό Γερμασόγειας.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο σεφ Χάρης Θεοχάρους στο τριήμερο Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στη Λεμεσό.

Ο σεφ Χάρης Θεοχάρους, σύμφωνα με τον Συνδέσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου είναι αναγνωρισμένος σεφ και διετέλεσε πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου επί σειρά ετών.

Ο σεφ παρουσίασε ένα απολαυστικό Live Cooking στους παρευρισκόμενους και όπως πάντα όσοι απολαύσουν ένα από τα πιάτα του μένουν κατενθουσιασμένοι.

Οι παρευρισκόμενοι, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Συνδέσμου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Ανθούς γεμιστούς με χαλούμι σε χυλό και Χαλούμι sticks με χυλό σε ζάταρ.

Πηγή: pafospress / lemesospress

Related posts