Home » ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού για ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού για ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας

by Michael Hadjimitsis
0 comment

Καταγγελία για ενδεχόμενο διάπραξης ιατρικής αμέλειας κατά την διάρκεια επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε πρώην Αξιωματικός της Αστυνομίας, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν προχωρήσει ήδη με τη λήψη καταθέσεων σχετικά με την καταγγελία. Οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας, έχουν ολοκληρωθεί, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται ήδη στα χέρια λειτουργού που ορίστηκε από το Υπουργείου Υγείας κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, ο οποίος αφού μελετήσει τις καταθέσεις θα προχωρήσει σε έκθεση γεγονότων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ο πρώην Αξιωματικός της Αστυνομίας υπέστη επιπλοκές κατά την διάρκεια επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε περί τις αρχές του 2019 σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση γεγονότα της υπόθεσης, κατά την χορήγηση του αναισθητικού, ο ασθενής φαίνεται ότι υπέστη επιπλοκές με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο πρώην αξιωματικός νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
ΠΗΓΗ:CYPRUSTIMES

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.