Σύλληψη 45χρονου για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματική βλάβης

Sharing is caring!

Υπόθεση επίθεσης, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλή βιαιοπραγίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με τη σύλληψη 45χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από 67χρονο ότι ενώ βρισκόταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ανήμερα του Πάσχα, στις 28 Απριλίου σε κάποιο χώρο στο χωριό του στην επαρχία Πάφου, 45χρονος επιτέθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με γροθιά στο πρόσωπο και τραυματίζοντας του στο δεξί μάτι προκαλώντας του αιμάτωμα.

Επίσης ο παραπονούμενος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την επόμενη ημέρα 29 Απριλίου λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ενώ περπατούσε στο χωριό του εκ νέου ο 45χρονος επιτέθηκε εναντίον του σπρώχνοντας τον με τα χέρια, ρίχνοντας τον στο έδαφος και τον κλώτσησε στο δεξί γόνατο.

Ακολούθως ο 67χρονος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Νοσοκομείο Πάφου και ο επί καθήκοντι ιατρός τον παρέπεμψε σε ορθοπεδικό ιατρό.

Αφού εξετάστηκε από τον ορθοπεδικό ιατρό, διαγνώστηκε ότι αυτός έφερε κάταγμα κάτω από το γόνατο του δεξιού του ποδιού.
Επίσης ο 67χρονος έφερε εσωτερικό αιμάτωμα στο δεξί γόνατο.

Μετά την καταγγελία εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του υπόπτου ηλικίας 45 ετών, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα σήμερα από μέλη της Αστυνομίας .

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης

Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού και το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ:kathimerin

Related posts