Σύλληψη 21χρονου οδηγού που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό – Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας– Νεκρός 26χρονος διανομέας φαγητού
Στη σύλληψη 21χρονου οδηγού προχώρησαν οι αρχές για το θανατηφόροδυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με θύμα νεαρό ντελιβερά.
Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.
Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το δεύτερο αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος Nalla Naveen από την Ινδία.
- Νεκρός στην άσφαλτο μοτοσικλετιστής, τραγικές συνθήκες με εμπλοκή τριών οχημάτων στη Λεμεσό (pics)
Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο οπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.
Εναντίον του 21χρονου οδηγού εξασφαλίστηκε δικαστικόένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. Υπό διερεύνηση κατά πόσο ο διανομέας, φορούσε το κράνος που εντοπίστηκε στη σκηνή του δυστυχήματος.
Δείτε Εικόνες από τη σκηνή του δυστυχήματος
1 του 5
Το άρθρο Συνελήφθη 21χρονος για το θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.
Πηγή: Cyprus Times