Wednesday, April 30, 2025
Home » Μια χωρισμένη γυναίκα με παιδί φυσικά και μπορεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της, είπε η Κορινθίου

Μια χωρισμένη γυναίκα με παιδί φυσικά και μπορεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της, είπε η Κορινθίου

0 comments

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση μίας κόρης. Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τις χωρισμένες γυναίκες με παιδί, τονίζοντας πως έπειτα από ένα διαζύγιο δεν τελειώνει η ζωή. Μάλιστα, εξήγησε μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day», πως δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά της.

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη έχει συμπληρώσει τα 16 της χρόνια και η μητέρα της υπογράμμισε, πως το παιδί της είναι σε μία ηλικία, που θα μπορούσε να δεχτεί έναν νέο σύντροφο στο πλευρό της. Συγκεκριμένα, είπε: «Μια γυναίκα, χωρισμένη με ένα παιδί φυσικά και μπορεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Άλλη επιλογή είναι… ψυχική, συναισθηματική. Το παιδί μου είναι μεγάλο».

Έπειτα, η ηθοποιός δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το εάν νιώθει έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη. Η ίδια απάντησε: «Έχετε λυσσάξει πια. Είναι νωρίς για έναν νέο έρωτα. Και να συνέβαινε κάποια στιγμή αυτό, σίγουρα δεν θα το έλεγα. Αυτό είναι σίγουρο. Όχι, ξεκάθαρα».

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μετά την απόφαση του χωρισμού του. Μέσα από δηλώσεις που έχει κάνει τόσο η ηθοποιός, όσο και ο πρώην σύζυγός της, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι μαζί ως σύντροφοι, αλλά παραμένουν μαζί ως γονείς. Τις προάλλες, η Μαρία Κορινθίου σε άλλη συνέντευξη ανέφερε ότι «για να μπει κάποιος στη ζωή της, πρέπει να είναι πολλά κυβικά αρσενικό». Όπως είχε πει: «Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, είναι πολύ νωρίς και θα πρέπει να είναι πολλά κυβικά αρσενικό. Αν συμβεί να βρεθεί κάποιος άντρας, θα το κρατήσω μυστικό».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00