Sunday, February 9, 2025
Home » Οδοστρωτήρας η Πωλίνα

Οδοστρωτήρας η Πωλίνα

0 comments

Λίγο πριν τη 1 μ.μ. σήμερα, στο ΡΙΚ1 ήταν τρεις βουλευτές που πάσχιζαν για ένα τέταρτο περίπου να πείσουν πως κανένας, ούτε το κράτος, δεν έχει δικαίωμα να μας ενημερώνει αν μας έγραψε η κάμερα, αν εκκρεμεί εξώδικο εναντίον μας και αν κινδυνεύουμε κάποια στιγμή να παραπεμφθούμε -με μαζική διαδικασία- στο δικαστήριο από την υπηρεσία του Γενικού Εισαγγελέα επειδή εκκρεμεί εξώδικο με το όνομα μας πάνω.

Ούτε δικαιούται κανένας, ούτε καν το κράτος, να μας διευκολύνει να πληρώσουμε μέσω διαδικτύου (όπως πληρώνουμε για τόσα και τόσα πράγματα και υπηρεσίες), για να μην μας βρουν χειρότερες ποινές αύριο-μεθαύριο ή σε 2 ή σε 3 χρόνια.

Και αμέσως μετά, το ΡΙΚ φιλοξένησε μία κρατική λειτουργό… τούρπο. Τη δικηγόρο της Δημοκρατίας, Πωλίνα Ευθυβούλου, εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας. Και ήταν ποταμός. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με δυναμισμό, πειστικότητα και γνώση. Κάτι που δεν είχαν καταφέρει οι τρεις βουλευτές, η μία εκ των οποίων δήλωσε μάλιστα πως είχε διακόψει την εργασία της στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, η οποία συζητούσε τροποποιήσεις στον νόμο για τα πρόστιμα από τις κάμερες, για να μιλήσει στην εκπομπή.

Αν έχετε γνήσιες απορίες για το θέμα της αποπληρωμής των εξωδίκων, μπορείτε να αναζητήσετε το βίντεο κάποια στιγμή αργότερα, από το video demand του ΡΙΚ 1 («Από Μέρα σε Μέρα»).

ΧΡΥΜΑ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00